Koemestkorrels en bemesting

Voor een gezonde en vitale tuin

Voor een gezonde en vitale tuin is de juiste bemesting cruciaal. Wij bieden verschillende organische meststoffen aan die uw tuin op natuurlijke wijze van voedingsstoffen voorzien. Zo is compost de basis voor elke tuin. Deze kwaliteitscompost bevat organisch afval dat volledig is omgezet tot een natuurlijke bemesting. Compost verbetert de bodemstructuur voor een sterke basis.

Daarnaast adviseren wij koemestkorrels voor een rijke aanvoer van voedingsstoffen. Deze korrels bevatten organische koemest, wat zorgt voor een natuurlijke gift van voor planten belangrijke stoffen als stikstof en fosfor. Door de geleidelijke afgifte hebben de koemestkorrels een langdurige werking.

Tot slot bieden we ook organische korrels op basis van dierlijke mest aan. Deze bevatten organische vormen van stikstof, fosfaat en kalium. Met deze samengestelde korrels kunt u uw tuin op een milieuvriendelijke manier precies die voedingsstoffen geven die nodig zijn.

Kortom, met onze organische bemestingsproducten compost, koemestkorrels en organische korrels geeft u uw tuin een natuurlijke en gezonde basis om optimaal te groeien. Bekijk ons volledige assortiment in de webshop!

Producten
€ 10.10
Organische korrels (4-3-3) 5 KG
Aantal
-+
€ 11.40
Organische korrel (8-3-3) 5 KG
Aantal
-+
€ 21.55
Organische korrel (8-3-3) 20 KG
Aantal
-+
€ 17.45
Humusbalans
Aantal
-+
€ 101.50
Houtcompost (bigbag)
Aantal
-+
€ 162.50
Schimmelhumus (bigbag)
Aantal
-+
€ 120.50
Wormhumus (bigbag)
Aantal
-+
€ 9.80
Koemestkorrels 5 KG
Aantal
-+
€ 108.50
Bosstrooisel (bigbag)
Aantal
-+
€ 13.10
Koemestkorrels 10 KG
Aantal
-+
€ 75.50
Zwart zand (bigbag)
Aantal
-+
€ 20.40
Koemestkorrels 20 KG
Aantal
-+
€ 75.50
Geel zand (bigbag)
Aantal
-+
€ 21.60
Organische korrels (4-3-3) 20 KG
Aantal
-+
€ 75.50
Scherp zand (bigbag)
Aantal
-+

Vragen van onze klanten

Welke kwaliteit hebben de planten?

Als een van de grootste haagplantenleveranciers bieden wij u alleen kwaliteitsplanten. In plaats van gebruik te maken van “kunstmatige doping” voor een snelle verkoopbaarheid, kweken wij uitsluitend duurzaam vitale planten van premium kwaliteit. Het resultaat: robuuste planten die goed gedijen in uw tuin in plaats van dunne plantjes met duidelijke zichtgaten. 

Als de prioriteit ligt bij een snelle visuele afscherming, moet u in elk geval een dichte plantafstand kiezen en bij de keuze van de plantenhoogte minstens 15 cm toevoegen aan uw gemeten ooghoogte. Vooral bij dichte beplanting hebben we de plantafstand zo berekend dat de planten elkaar niet hinderen bij het inwortelen.

Als het voor u niet zo belangrijk is dat de haag snel een volledige visuele bescherming biedt, is een lichte afstand volkomen voldoende. Hierbij worden minder planten over dezelfde lengte geplant.

In principe is het waar dat oudere planten met een grotere groeihoogte moeilijker te verplanten zijn. Als kwaliteitskwekerij zorgen we er echter voor dat ook planten met meer kweekjaren krachtig en gezond bij u groeien. Hiervoor worden de planten in onze kwekerij regelmatig verplant. Daardoor ontwikkelen ze een goed ontwikkeld wortelstelsel met veel kleine vezelwortels.

De aangegeven leveringsgrootte komt overeen met uw gewenste maten vanaf de bovenkant van de kluit of pot. In principe meten we de kluit of pot NIET mee!