Chamaecyparis Lawsoniana Columnaris

Haagplanten van de beste kwaliteit!
Elke dag bereikbaar!
Alle soorten en maten leverbaar!

Chamaecyparis Lawsoniana nabij Eindhoven

Het zou zomaar kunnen dat u nog niet heeft gehoord van de Chamaecyparis Lawsoniana, ook wel de Californische cipres genoemd. Deze indrukwekkende boom, die oorspronkelijk te vinden is in Noord-Amerika kan tot wel 40 meter hoog worden. De piramidale vorm oogt imposant en kleurrijk. Het is dus een goede keuze wanneer u in uw ruime tuin een fijne schaduwplek wilt creëren, of wanneer u een parkje wilt aanleggen in de buurt.

Vraag een offerte op

Waar wordt de Chamaecyparis Lawsoniana vaak geplant?

De Californische cipres wordt in Europa vooral aangeplant als beschutting en sierboom zoals in parken of tuinen. De heldergroene, driehoekige en schubbige bladeren hebben prachtige kleuren en behouden ook in de winter hun kleur. Wanneer u dus graag het hele jaar door groen in uw tuin in Eindhoven wilt behouden, dan is de Chamaecyparis Lawsoniana een uitstekende keuze voor uw haag! Laat daarnaast uw muren begroeien met Hedera Hibernica en creëer een groene oase in uw tuin.

Haal de Californische cipres naar uw tuin

Wilt u graag de Chamaecyparis Lawsoniana in uw tuin in regio Eindhoven? Vul dan het offerteformulier in of bel naar +31 (0)6 50 22 77 10. Wij helpen u graag verder met al uw groenideeën en voorzien u van een scherpe offerte! Tevens adviseren wij u met plezier over de beste grondverbeteraars en manieren om uw groen te snoeien. Woont u niet bij ons in de buurt? Wij verkopen door heel Nederland onze planten aan hoveniers. Wellicht is er dus ook een hovenier bij u in de buurt die onze planten verkoopt.

Stel uw vraag