Coniferen snoeien

Haagplanten van de beste kwaliteit!
Elke dag bereikbaar!
Alle soorten en maten leverbaar!

Coniferen snoeien in regio Eindhoven

Wanneer u uw haag van coniferen wilt snoeien in uw tuin in Eindhoven, dan helpen wij u graag verder. Het snoeien van coniferen is geen makkelijke klus, maar wel nodig. Hoe kunt u dit het beste doen? Lees snel verder, dan geven wij u handige tips en trucs om uw coniferen perfect te snoeien!

Vraag een offerte op

Waarom, wanneer en hoe kunt u uw coniferen snoeien in uw tuin in Eindhoven?

Door een coniferenhaag te snoeien, blijft deze mooi strak en gezond. Met de haag creëert u een heerlijk gevoel van privacy rondom uw woning of bedrijfspand. Voordat u begint met snoeien, is het belangrijk om vast te stellen wat voor coniferen u in uw tuin in Eindhoven heeft staan. Er zijn twee groepen coniferen, namelijk naaldbomen en schubconiferen. Schubconiferen worden vaak gebruikt voor de haag om uw tuin te omheinen. Denk hierbij aan de volgende soorten:

Het is aan te raden om een coniferenhaag twee keer per jaar te snoeien. De beste snoeitijd is in ieder geval vóór de langste dag van het jaar. Daarna is het aan te raden om nogmaals in augustus de coniferen te snoeien, zodat uw haag in uw tuin in regio Eindhoven netjes de winter in gaat. Snoei alleen de jonge groene scheuten aan de buitenkant met behulp van een scherpe heggenschaar, al dan niet elektrisch. Maak de heg van onderen breder dan vanboven, zodat er altijd voldoende zonlicht opvalt.

Laat een nieuwe haag plaatsen

Goed voor uw coniferen zorgen, zorgt ervoor dat uw haag uitgroeit tot een hoge, volle en stevige groene muur rondom uw woning. Heeft u een van de andere coniferensoorten in uw tuin staan en wilt u graag weten hoe u deze goed moet snoeien? Of wilt u graag nieuwe haagplanten laten plaatsen? Bel dan naar +31 (0)6 50 22 77 10. Dan helpen wij u graag verder!

Stel uw vraag