De mooiste coniferen

Coniferensoorten

De verschillende coniferensoorten zijn langzaam bezig met een comeback en daarom kunt u ze bij ons nabij Eindhoven kopen. Ze waren een tijdje uit de mode maar er is altijd wel een coniferensoort te vinden die bij u past. Bij Mooieconiferen.nl bieden wij coniferen in allerlei kleuren aan, van grijs naar blauw tot geel en zelfs bont. In de wintertuin staan ze er erg mooi bij en hoeft u er praktisch niets aan te doen. De conifeer zorgt voor privacy en rust.

Verschillende coniferensoorten die bij uw tuin passen

Zoals eerder gezegd zijn er uiteenlopende coniferensoorten. Hierdoor is er een conifeer te vinden voor vrijwel iedere tuin. Zo is de Thuja Occidentalis een prachtige groenblijvende coniferensoort die zowel solitair als voor een haag gebruikt kan worden. Ook de blauwe conifeer is toepasbaar als solitaire plant of als haagbeplanting en is breed in te zetten in zowel plattelands- als stadsklimaat. De planten van onze coniferensoorten zijn allen van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende groottes bij ons bedrijf in de buurt van Eindhoven. Wij bieden u een compleet aanbod aan verschillende coniferen en andere planten.

Vrijwel iedere conifeer is leverbaar

Weet u niet goed welke coniferensoorten er allemaal zijn, of welke bij uw tuin in Eindhoven passen? Wilt u graag een afwijkende maat of bent u op zoek naar een andere soort conifeer? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)6 50 22 77 10 of vraag online een offerte aan. Onze collega kwekers hebben tevens prachtige planten staan waar wij u graag mee helpen. Bovendien verkopen we planten aan diverse hoveniers in Nederland, zodat er wellicht ook een verkooppunt bij u in de buurt zit.