Leylandii

Leylandii

Leylandii

Leylandii conifeer

De Leylandii conifeer is een van de snelst groeiende conifeersoorten en is dus zeer geschikt voor een prachtige, groene haag rondom uw woning of bedrijfspand. Bovendien is het een erg sterke haag die eenvoudig mooi te houden is. Door regelmatig te snoeien, groeit uw haag snel zonder blad te verliezen. Dus bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke, wintergroene haag? Dan is de Leylandii conifeer de perfecte keuze voor u!

Hoe wordt de Leylandii conifeer geleverd?

De Leylandii conifeer wordt eigenlijk altijd gekweekt in een pot. Daarom bieden wij, en onze collegakwekers, ze ook op deze manier aan. Door deze coniferensoort te kweken in pot zijn ze goed doorgeworteld. Dit zorgt ervoor dat de Leylandii conifeer zich goed in de grond wortelt. Hierdoor heeft deze conifeer een betere overlevingskans dan coniferen die met kluit geleverd worden. Bovendien is de Leylandii conifeer geschikt voor meerdere ondergronden, met uitzondering van lemige of natte bodems waar de wortels zich niet goed in kunnen ontwikkelen.

Bestel de mooiste coniferen uit Europa

Bij Mooieconiferen.nl bieden wij de mooiste coniferen uit geheel Europa aan. Daarnaast bent u bij ons ook welkom voor overige planten, zoals de Taxus Media Hicksii. Voor een mooie haag zijn wij uw specialist! Vraag online een offerte aan of bel naar +31 (0)6 50 22 77 10 als u meer informatie wenst. Heeft u een grote partij van de Leylandii conifeer nodig? Dan verrekenen wij een aantrekkelijke korting in de prijs!

HoogtePrijs  
0,61 - 0,80 m€ 6,36
0,81 - 1,00 m€ 6,89
1,01 - 1,20 m€ 8,48
1,21 - 1,40 m€ 10,07
1,41 - 1,60 m€ 11,66
Andere maten t/m 225 mPrijs op aanvraag

“Genoemde prijzen zijn per stuk. Bij afname tussen 10-50 stuks, 50–100 stuks en bij meer dan 100 stuks gelden andere prijzen”

Bij grote afname zit er korting op. vraag naar een offerte.