groene klimop

Hedera Hibernica kopen in regio Eindhoven

groene klimop

De Hedera Hibernica is een andere benaming voor de groene klimop en kunt u bij ons bestellen voor uw tuin nabij Eindhoven. Deze planten zijn perfect als u een tuin heeft met schuttingen of muren. Het mooie aan de Hedera Hibernica is dat deze klimmer ’s winters mooi groen blijft. Hierdoor geniet u gedurende het hele jaar van prachtig groen in uw tuin, op het balkon of bij uw bedrijfspand.

Met de Hedera Hibernica fleurt u uw tuin in regio Eindhoven op

De Hedera Hibernica is een zogenoemde zelfhechtende klimmer. Dit betekent dat deze variant van klimop geen steun nodig heeft om tegen een muur of schutting te klimmen. Het is zelfs mogelijk om de grootbladige klimop door een stalen hekwerk te vlechten zodat het zelf fungeert als schutting. Plant hier bijvoorbeeld een bloeiende variant van de klimop doorheen voor een speels effect. Naast de Hedera Hibernica vindt u in ons assortiment nog verschillende coniferen en planten om uw tuin in regio Eindhoven mee op te fleuren.

Geniet van aanzienlijke korting bij uw bestelling

Wilt u graag een grote bestelling plaatsen van de Hedera Hibernica voor uw tuin in Eindhoven? Dan krijgt u een aanzienlijke korting. Wij verkopen namelijk door heel Nederland planten aan hoveniers, waardoor er ook altijd één bij u in de buurt zit. Uiteraard vindt u bij ons ook andere plantsoorten voor een groene haag, zoals de groene beuk of de alom bekende Leylandii conifeer. Vraag online een offerte aan voor uw nieuwe haag of beplanting of neem contact op via +31 (0)6 50 22 77 10. Wij beantwoorden uw vragen graag!

HoogtePrijs  
0,40 - 0,60 m€ 5,04
1,50 - 1,75 m€ 7,16
1,76 - 2,00 m€ 8,22
Andere matenOp aanvraag

Genoemde prijzen zijn per stuk. Bij afname tussen 10 st – 50 st en 50 st – 100 st en bij meer dan 100 stuks gelden andere prijzen.

Bij grote afname zit er korting op. vraag naar een offerte.