Vlinderstruik 'Black Knight'

Breng vlinders naar je tuin

De Buddleja ‘Black Knight’ is een opvallende vlinderstruik met donker paarsblad en intense paarsblauwe bloemen.

Deze Buddleja kan 3 tot 5 meter hoog worden met een opgaande, losse groeivorm. Het blad is langwerpig en heeft een diep donkerpaars, bijna zwart blad.

Van juli tot september verschijnen de indrukwekkende bloempluimen met een intens paarsblauwe kleur. De lange, kegelvormige trossen zitten vol kleine bloempjes en trekken talloze vlinders aan.

‘Black Knight’ bloeit zeer rijk en heeft decoratief blad dat ook na de bloei fraai blijft. De donkere bladkleur contrasteert mooi met de heldere bloemen.

Deze vlinderstruik groeit snel en heeft een voorkeur voor een zonnige plek en voedselrijke grond. Jaarlijks snoeien helpt de struik compact te houden.

Met zijn opvallende blad en rijke paarsblauwe bloei is ‘Black Knight’ een echte blikvanger in de tuin. Een lust voor het oog en geliefd bij insecten!/vlindrestruik/

Maten & Beschikbaarheid
60-80 cm
€ 15.45
Plantafstand: 1 per meter
Aantal
-+
Meters
-+
Winterhardheid

Uitstekend

Groeisnelheid

100-150 cm per jaar

Snoeien

1x per jaar

Winterhardheid

Uitstekend

Groeisnelheid

80-120 cm per jaar

Snoeien

1x per jaar

Winterhardheid

Uitstekend

Groeisnelheid

50-80 cm per jaar

Snoeien

1x per jaar

Kies daarom voor onze hagen

Ontdek onze topkwaliteit vaste planten, perfect om kleur en structuur aan uw borders toe te voegen. De verkoop van vaste planten start meestal in september, het ideale plantseizoen.

Of u nu kiest voor de opvallende Hortensia’s, Rhododendron, of de kleurrijke vlinderstruik; er is een geschikte keus voor elke border. Ondanks dat alle opties robuust en winterhard zijn, variëren ze in bloeitijd, hoogte en onderhoudsbehoeften.