Vlinderstruik 'White Profusion'

Breng vlinders naar je tuin

De Buddleja ‘White Profusion’ is een compacte vlinderstruik die geliefd is vanwege de rijke witte bloei.

Deze Buddleja wordt ongeveer 1,5 tot 2 meter hoog met een brede, bossige groeivorm. Het blad is lancetvormig en felgroen.

Van juli tot september verschijnt de spectaculaire bloei met lange, kegelvormige bloemtrossen vol kleine witte bloempjes. De trossen hangen elegant over en zorgen voor een overvloed aan witte bloemen.

‘White Profusion’ bloeit al vanaf een jonge leeftijd en trekt veel insecten aan, vooral vlinders. Ook bijen en hommels vinden de nectar en stuifmeel zeer aantrekkelijk.

Deze Buddleja groeit op vrijwel elke grondsoort en houdt van een zonnige plek. Jaarlijks snoeien na de bloei bevordert de bloemvorming.

Met zijn rijke witte bloei in de zomer is ‘White Profusion’ een echte aanrader voor tuin en terras. Een lust voor het oog en geliefd bij insecten!

Maten & Beschikbaarheid
60-80 cm
€ 15.45
Plantafstand: 1 per meter
Aantal
-+
Meters
-+
Winterhardheid

Uitstekend

Groeisnelheid

100-150 cm per jaar

Snoeien

1x per jaar

Winterhardheid

Uitstekend

Groeisnelheid

100-150 cm per jaar

Snoeien

1x per jaar

Winterhardheid

Uitstekend

Groeisnelheid

80-120 cm per jaar

Snoeien

1x per jaar

Kies daarom voor onze hagen

Ontdek onze topkwaliteit vaste planten, perfect om kleur en structuur aan uw borders toe te voegen. De verkoop van vaste planten start meestal in september, het ideale plantseizoen.

Of u nu kiest voor de opvallende Hortensia’s, Rhododendron, of de kleurrijke vlinderstruik; er is een geschikte keus voor elke border. Ondanks dat alle opties robuust en winterhard zijn, variëren ze in bloeitijd, hoogte en onderhoudsbehoeften.

De waardering van www.mooieconiferen.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.